Olemme poikaysäväni kanssa kärsineet viimeviikot aivan järkyttävästä Agama kuumeesta :D Mistään muusta ei edes tahdo puhua kun agamaagamaagama....aamusta iltaan :D suunnitteilla on meillä siis perheenlisäyksen hankinta, eli oma pikkuinen parta-agama. Ollaan jo muutamaan otteeseen käyty paikallisessa eläinkaupassa katsomassa noita söpöläisiä. Eläinkaupan maskottina toimii kolme vuotias Lassi agama, joka päätään heiluttelee meidän lähestyessä. Aivan uskomattoman iloisen, mukavan ja sympaattisen oloisia nuo otuksen. En olisi kyllä koskaan aikaisemmin uskonut, että liskoa olen hankkimassa. Ennen sellainen ei olisi tullut mieleenkään :D sen verran koiraihmisiä olen aina ollut, mutts niin siinä on käynyt, että koirahaaveet ovat siirtyneet agamiin :D

Olaan myös käyty pientä puolivuotiasta agamanpoikasta käyty katsomassa. Voi että kun se oli sulonen^^ Pikkunen pää heilui ja voi kuinka ylväästi se siinä oksalla köllötti ja tutkiskeli ympäröivää maailmaa. Ei olla vielä ihan varmoja saadaanko me juuri tuo agamanpoikanen, mutta toivotaav :) Kyseinen lisko oli oranssinkeltainen, vaikka itse olisinkin mieluiten toivonut harmaata agamaa, mutta saa nähdä miten käy :)

Agaman hankintaa tällä hetkellä vielä hidastaa rahan ta terrarion puute :D elikkä siis melkein kaikki oleellinen. Mutta tänään käytiin kaupassa ostamassa saranoita.....Me ollaan siis rakentamassa itse oma terrario :D haastavaahan se on, mutta ollaan navetasta löydetty paljon vanhoja ikkunoita sekä laudanpätkiä, joista voitaisiin  saada tuo terrario kasaan. Edessä on siis iso rakennusprojekti ennen kuin voidaan lisko hankkia. Mutta tosi ihanaa olisi, jos oma erikoislaatuinen terrario saataisiin aikaan^^ sitten puuttuisi enään lämpömatot ja kaikki lamput ja agamavauva voitaisiin kotiuttaa :)